БГ КНИГИ      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Обяви за работа от bg-rabota.com

Обяви за работа

Служители в туристическия сектор

Обява за работа в (Друг) за "Туризъм и Хотелиерство", публикувана на 19.01.2023 , разгледана 906 пъти


НЕАКТИВНА
„ БИЗНЕСС АУТСОРСИНГ СОЛЮШЪНС“ ЕООД е лицензирана агенция за подбор и консултиране на персонал, която е създадена с идеята за подпомагане на заетостта на територията на в/извън България. Нашата мисия е да запознаем доказаните работодатели със стойностните служители!
За доказано добър и надежден наш клиент, набираме цялостен хотелски и ресторантьорски персонал за Кипър. Позициите включват хотели, хотелски вериги, заведения – ресторанти. Разпределенията са в следните градове: Пафос, Лимасол, Ларнака, Протарас, Агия Напа, Никозия и други. Сезонът започва от 1 април- 31 октомври, някои хотели са с целогодишна заетост.
Свободни позиции: Сервитьори/ки; Камериери/ки; Рецепционисти/ки; Миячи на съдове; Портиери; Готвачи; Спасители; Бармани; Хостеси; Аниматори и Техници.
Задължително владеене на чужд език – английски, руски, немски или гръцки език. Опитът в сферата на туризма и хотелиерството е съществено предимство.

Работодателя предлага:
• трудов договор и социално осигуряване;
• въвеждащо обучение;
• безплатно настаняване;
• осигурена храна;
• посрещане на всеки кандидат от летището в конкретния град;
• 8 ч. работа на ден / с възможност за допълнителни часове при желание;
• 1- 2 почивни дни в седмицата.

След провеждане на интервю с представителите на Работодателя, с одобрените кандидати се подписва предварителен договор.
Заминаване ВЕДНАГА след одобрението.

МОЛЯ ИЗПРАЩАЙТЕ АВТОБИОГРАФИИТЕ СИ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК!
За повече информация: 0882210312/ 0882210464
Ако смятате, че нашето предложение е интересно, моля изпратете автобиографията си като кандидатствате онлайн! Благодарим на всички кандидати, но ще се свържем само с одобрените за позицията!

„ Бизнесс Аутсорсинг Солюшънс" ЕООД е лицензиран трудов посредник / № 3266/ 2022г/. Ако търсите нови възможности, може да се обърнете към нас. Ние ще ви помогнем да откриете вашето работно място. Офисът ще откриете в гр. Русе, ул. „ Баба Тонка“ № 20.

Всички кандидатури ще бъдат разглеждани строго конфиденциално. Предоставените от вас данни са лични и попадат под специалната защита по смисъла на ЗЗЛД. „ Бизнес Аутсорсинг Солюшънс“ ЕООД се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява под каквато и да е форма, освен за целите на настоящия подбор.


Заплащане: по договаряне

Град: (Друг)

Телефон: 0882210312

Имейл: bulgaria@smartoutsourcing.ro

Лице за контакти: Габриела Бонева


« назад