БГ КНИГИ      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Обяви за работа от bg-rabota.com

Обяви за работа

Електрокарист

Обява за работа в София за "Електроника/Електротехника, Машиностроене", публикувана на 16.09.2022 , разгледана 1068 пъти


НЕАКТИВНА
Top Skills Recruitment е агенция, предоставяща пълен спектър от услуги в сферата на човешките ресурси, сред които подбор на персонал, лизинг на персонал и временна заетост, хедхънтинг, обучения и др. Сътрудничим си с български и международни компании по различни големи проекти, като същевременно съдействаме на търсещите работа да намерят подходящия за тях кариерен път – на хората с малък опит помагаме да се ориентират на трудовия пазар, а на професионалистите с натрупана практика - да се преориентират към област, отговаряща по-добре на уменията им.Екипът на Top Skills се състои от млади и усмихнати професионалисти с опит в консултирането в различни сфери като финанси и счетоводство, ИТ, специалисти с различни чуждестранни езици, маркетинг, производство, строителство и др. Притежаваме необходимата квалификация в проучването на пазара на труда, интервюирането и намирането на най-подходящите позиции или служители, предоставяйки услуги на най-високо ниво.

Ние сме гъвкави, иновативни и винаги се стремим да постигаме високи и ефективни резултати.За наш партньор в гр. София, търсим да назначим Електрокарист.Изисквания и отговорности:

Изпълнение натоваро-разтоварни дейности, подреждане и съхранение на складова наличност.


В замяна ще получите:

Работа от Понеделник до Петък - 08:00 – 17:00;
1800 – 2000лв.нето/ месечно;
Коректно отношение;
Работа в екип от професионалисти;


Необходими документи:

Подробна автобиография;


Ако тази възможност представлява интерес за Вас, моля изпратете Вашата автобиография на cv@topskills-bg.com и ние ще се свържем с Вас.

Съдействието на Топ Скилс в намирането на нова професионална възможност и кариерно консултиране са напълно безплатни за кандидатите.Лиценз за подбор на персонал за България: № 2399 / 15.11.2017.Лиценз за администриране и защита на личните данни: № 432025 / 23.10.2017За повече информация: cv@topskills-bg.com/ 0895 600 734, 0898 355 670Град: София

Телефон: 0895600734

Имейл: cv@topskills-bg.com

Лице за контакти: Top skills recruitment


« назад