Обяви за работаRSS - Последни обяви
Обяви за Работа

За работодатели:
Тук може да публикувате обяви за работа и да преглеждате CV-та напълно безплатно.

За търсещи работа:
Предлагаме Ви възможност да публикувате Вашето CV.

Надяваме се да Ви бъдем полезни!

Обявите в BG-Rabota.com вече се публикуват
и във Facebook

Обяви за работа по градове:
VIP ОБЯВИ

шофьор
Търсим шофьор за международен транспорт -релация Гърция,Румъния,Турция за товарен автомобил . още »

АВТОМИВКА НАБИРА ПЕРСИОНАЛ
РАБОТА НА АВТОМИВКА ЗАПЛАТА ВСЕКИ ДЕН 30% още »

механа Олимп
сервитьори мъже.с английски и руски език  още »

Предлагаме работа за сервитьори/ки Виенси с-н "Романс"
Пълно работно време,постоянна работа,осигурен транспорт вечер. Сервиране на палачинки,торти,мелби,кафе и безалкохолни. Заведението е на 3 етажа. 08 ... още »

Салон за красота
Салон за красота в Центъра''бул.Македония''10 търси да назначи фризьор/ка на процент.Желателно е със стаж. още »

Работа за шофьор на автобус
Фирма ДиЕл Транс ЕООД търси да назначи двама шофьори с категория Д за вътрешен и международен превоз с професионален опит не по-малък от 3-години.Полз ... още »ПОСЛЕДНИ ОБЯВИ

Готвач на заведение за бързо хранене
Заведение за бързо хранене в Слънчев бряг търси да назначи готвачи с опит на скара с дървени въглища и правене на бургери. Осигурена е квартира. За по ... още »

Медицински сестри-Германия
ПМК Медикъл Кеер ЕООД с лиценз за извършване на посредническа дейност по наемане на работа за чужбина № 1699, валиден до 11.03.2019 и регистриран п ... още »

Обучение за професионален консултант
Отговорности и задължения: - Предоставяне на информация относно продукти на компанията и осигуряване на професионална консултация в областта на живот ... още »

Лични Асистенти - Германия /без такси и kомисионни/
Лични Асистенти за обгрижване на възрастни хора в Германия. Кандидатите не заплащат такси и комисионни. Изисквания: *Владеене на Немски език. *Кан ... още »

Главни готвачи/готвачи за заведения в Кипър
ърсим опитни готвачи, които да организират и координират работата в кухнята, разработват съвместно с управителя менюто, като се съобразяват с наличнит ... още »

Дистрибуция
Жена 25-50г от град София за дистрибуция на аксесоари.Заплата плюс процент.карта градски транспорт. още »

печат върху балони
За попълване на екипа на 101балона, търсим да назначим работник за печат върху балони и декорации. Валидно свидетелство за управление на автомобил е ... още »

Работник
Работник на Понт машина с опит още »

Салон за красота
Салон за красота в Центъра-бул.Македония 10 търси да назначи фризьор/ка на 1/1 или 2/2 работни дни. Салон за красота в Центъра-бул.Македония 10 търси ... още »

миячка
Ресторант търси млада ,енергична жена за миячка в кухня.Подсигурена е квартира и храна.Работи се на смени.Желателно е кандидата да е работил по морето ... още »

пицар
Бистор в синеморец търси пицар с опит.Да е работил в кухня ,а не само пицар.Подсигурена е квартира и храна.Добро заплащане.За повече информация на те ... още »

сервитьорки
Бистро в синеморец търси сервитеьорки за сезона.Желателно е да са работили.Работи се на смени от 8 часа.Подсигурена е квартира и храна.За повече инфор ... още »

помощник готвач
Бистро в синеморец търси помощник готвач с умения както е студена ,така и в топла куня.Желателно е кандидата да е работил по морето.Работи се на смени ... още »

готвач
Бистро в синеморец търси готвач с опит и умения да ръководи екип.Желателно е да работено по морето.Подсигурена е квартира и храна.Добро заплащане.За п ... още »

маникюристка, фризьорка
Търся фризьорка и маникюристка под наем или на процент. Салонът се намира в кв.Витоша непосредствено до студентски град. още »Начало  |   Вход  |   Реклама при нас  |   За контакти  |   Правила за ползване  |   Карта на сайта
© 2008 BG-Rabota.com     Developed by: Inet-Partner