Обяви за работаRSS - Последни обяви
Обяви за Работа

За работодатели:
Тук може да публикувате обяви за работа и да преглеждате CV-та напълно безплатно.

За търсещи работа:
Предлагаме Ви възможност да публикувате Вашето CV.

Надяваме се да Ви бъдем полезни!

Обявите в BG-Rabota.com вече се публикуват
и във Facebook

Обяви за работа по градове:
VIP ОБЯВИ

търся шивачка
Ателие в Дианабад, търси да назначи на работа шивачка с опит в кроенето и шиенето на дрехи. още »

Работа на автомивка
Спешно търся опитен мияч за автомивка. Пълен работен ден.Добро заплащане. Трудов договор. още »

инкасатор дългови задължения
Кол-център за събиране на просрочени задължения посредством преговори и споразумения за извънсъдебно уреждане на бизнес- отношения между физически и ю ... още »

Баничари
Изработване на тестени изделия / закуски / в централната част на Стара Загора. Перфектни условия и добро заплащане още »

Модерна нова сладкарница
Обект в центъра на Варна търси бармани сервитьори продавачи още »

Фаянсаджии
Билдинг Ремонт Строй ООД набира майстори фаянсаджии с опит. За контакти: 0889 416 237, 0899 183 153, 02 826 51 70. още »ПОСЛЕДНИ ОБЯВИ

Експерт, сигурност на информационни и комуникационни технологии
"ИТ Одит" ЕООД развива своя потенциал в сферата на ИТ Одита и Хостинг на интернет приложения. Търсим кандидати, който да отговарят на следните изисква ... още »

търся жена за гледане на възрастна с инсулт
Търся жена за гледане на възрастна жена с прекаран инсулт. Има различни варианти, като брой денонощия работа седмично. Работата се състои в грижи за ж ... още »

учител
Педагог ( пенсиониран/а или новозавършл/а ) за индивидуална работа с дете в IV кл. още »

Търся домашна помошница
Търся домашна помошница за домакинска работа през седмицата от 16:00 до 21:00. При интерес пишете на e-mail nikola1977_@abv.bg още »

гледане на дете
Семейство търси жена за гледане на дете на 5 г. почасово.  още »

Козметик
ИЗИСКВАНИЯ ЗА ДЛЪЖНОСТТА - вид и равнище на образование – Свидетелство за завършена квалификация по професия козметик; - трудов опит и умения – пр ... още »

Предлагам работа
Търся хигиенистка на 4-часов работен ден в центъра на града. Работно време от 15:30 до 19:30 от понеделник до петък. Желателно е кандидатите да са с о ... още »

Шофьор/и C+E за Нюрнберг
За наши клиенти в Германия търсим шофьор/и с категория C+E, дигитална карта, проф. компетентност. Изисква се комуникативен немски - писане на заявки, ... още »

Електротехници с немски език за Германия
Търсим за наш клиент в Германия, кандидат с много добър немски език за работа в международна компания до Нюрнберг, Германия. Необходими са много добри ... още »

Медицински сестри, социални асистенти, санитарен персонал за Великобритания
Реална работа с договор във Великобритания за медицински сестри, социални асистенти, санитарен персонал. Експершънс имат удоволствието да Ви съобщят, ... още »

Международни шофьори
Транспортна компания, базирана в Дания набира международни шофьори за работа в Западна Европа. Превоз на различни видове товари по цяла Европа с камио ... още »

Сервитьори/ки за заведение в Кипър
Сервитьори/ки с работно владеене на английски и руски (разговорно ниво), необходим е опит; заведенията са в град Протарас, Кипър. Заплата 650 евро + ... още »

Главни готвачи/готвачи за заведения в Кипър
Търсим опитни готвачи, които да организират и координират работата в кухнята, разработват съвместно с управителя менюто, като се съобразяват с налични ... още »

Баничари
Изработване на тестени изделия / закуски / в централната част на Стара Загора. Перфектни условия и добро заплащане още »

Сервитьор/ки
Механа Стъро село гр.Созопол търси да назначи сервитьори. Осигурена квартира и храна,добро заплащане. За повече информация тел: 0876667777 още »ПОЛУЧАВАЙТЕ ОБЯВИ ЗА РАБОТА ПО ЕЛ. ПОЩА

Адрес на ел. поща:


Отрасъл:
За град:
Начало  |   Вход  |   Реклама при нас  |   За контакти  |   Правила за ползване  |   Карта на сайта
© 2008 BG-Rabota.com     Developed by: Inet-Partner