Обяви за работаRSS - Последни обяви
Обяви за Работа

За работодатели:
Тук може да публикувате обяви за работа и да преглеждате CV-та напълно безплатно.

За търсещи работа:
Предлагаме Ви възможност да публикувате Вашето CV.
ОБЯВИ ЗА РАБОТА ОТ БЮРОТО ПО ТРУДА

Момчилград - Лекари

Русе - Занаятчии

Пазарджик - Ръководители в преработващата и добивната промишленост, строителството и дистрибуцията

Русе - Работници по производство на облекло и сродни на тях

Русе - Персонал, водещ стокови и транспортни документи

Троян - Разработчици на софтуер и софтуерни приложения и анализатори

Ихтиман - Финансови специалисти

Троян - Машинни оператори в дървообработващата и хартиената промишленост

Дулово - Лекари

Момчилград - ЛекариОбяви за работа от БЮРОТО ПО ТРУДА »


Обяви за работа по градове:
VIP ОБЯВИ

Финансов експерт
За нуждите на нашия клиент, "ПСФ Мостинженеринг", гр. Ямбол, водещо специализирано дружество в областта на строителство и поддръжка на пътища и пътни ... още »

Мебелисти
Фирма GS Malmgren interiors ООД разкрива нови работни места и търси да назначи Мебелисти. Опит по професията е предимство.  още »

Сортировач на найлон
Фирма за производство на найлон и рециклиране в Плевен търси да назначи жена по трудов договор която да разделя, сортира найлона преди да се агломерир ... още »

Oператор на екструдерна машина
Търсим оператор на еструдерна машина и агломератор в цех за производство на полиетилен и гранулати в град Плевен. Да бъде технически грамотен, с готов ... още »

Заварчици
Фирма Тръбна мебел ООД разкрива нови работни места и търси Заварчици на CO.  още »

Търся жена за обгрижване на въжрастна жена
Търся жена за обгрижване на въжрастна трудно подвижна жена след операция ,която има нужда от специално внимание.Рехабилитация ,помощ и обгрижване.Възм ... още »ПОСЛЕДНИ ОБЯВИ

маникюр,педикюр
Верига салони за красота Angel Face- Варна търси специалист за маникюр,педикюр,ноктопластика за град Варна. Много добро заплащане+транспортни разходи ... още »

Работник склад за плодове и зеленчуци
Склада се намира на борса Слатина - Булгарплод още »

Финансов експерт
За нуждите на нашия клиент, "ПСФ Мостинженеринг", гр. Ямбол, водещо специализирано дружество в областта на строителство и поддръжка на пътища и пътни ... още »

хигиенистка по заместване
Фирма търси да назначи почасово, хигиенистка за банков офис още »

РАБОТА В ГЕРМАНИЯ ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ С НЕМСКИ ЕЗИК
РАБОТА В ГЕРМАНИЯ ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ Нашето предложение: - Стартова заплата между 1800 и 2200 евро на месец - Безсрочен немски трудов договор - ... още »

Консултант
задължения: - добри комуникативни умения в разговор и писмена комуникация, ясна дикция; - умения за бързо и адекватно определяне на очакванията, ... още »

Асистент на прокурист.
задължения: - организира и координира съвместната работа на всички участници при изпълнение и внедряване на проекти; - поддържа постоянен контак ... още »

Търговец на промишлени стоки
Търговски представител на фирмата . Пътува в региона и околностите като презентира и продава технически продукти на различни фирми още »

Консултант Кредити
Ако не искате да работите за голяма международна компания, ако не искате да получавате висок доход, ако не желаете сами да определяте работното си вре ... още »

Пицарки(ри)
Пицария за пица на парче в Метростанция Вардар,търси майстор пицари(ки)с опит,или желаещи да се научат,да са от жк.Св.Тройца или около района на метро ... още »

Без опит
Общ работник в строителна фирма. Липса на страх от височини. още »

Началник смяна – консервено производство
Ние сме българска консултантска компания, специализирана в управлението и развитието на човешки ресурси. Нашият клиент е предприятие, лидер в прои ... още »

Монтажник на гипсокартон
Фирма търси да назначи монтажници на гипсокартон на постоянна работа. Работата е на територията на обл. София и обл. Монтана. Заплащане на заработк ... още »

Шпакловчици
Фирма търси да назначи майстори шпакловчици с опит - сериозни и отговорни. Заплащане на заработка. За повече информация позвънете на телефон 0899 ... още »

Фаянсаджии
Фирма търси да назначи майстори фаянсаджии с опит - сериозни и отговорни. Заплащане на заработка. За повече информация позвънете на телефон 0899 1 ... още »ПОЛУЧАВАЙТЕ ОБЯВИ ЗА РАБОТА ПО ЕЛ. ПОЩА

Адрес на ел. поща:


Отрасъл:
За град:
Начало  |   Вход  |   За контакти  |   Правила за ползване  |   Карта на сайта
© 2008 BG-Rabota.com     Developed by: Inet-Partner