БГ КНИГИ      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Обяви за работа от bg-rabota.com

Автобиографии

Име: Марин Стефчов Енев
Град: Враца
Изпрати съобщение/запитване до Марин Стефчов Енев »

Образование:
Завършил Великотърновски университет СВ.СВ. "Кирил и Методий" през 2008 година със специалност - "Философия" , степен Бакалавър през 2008-ма година , а преди това СОУМЧЕ 'Васил Кънчов" във град Враца.

Умения:
Свидетелство за професионална квалификация – Първа Степен по професия “Оператор на компютър” – специалност – “Текстообработване”
- Работа с “Microsoft Office”
- Работа с Интернет
Сертификат - „TigerClub“ за успешно завършен курс по „Професионално ориентиране“ ,
Сертификат за успешно завършен курс – „Job Tiger“ „Мотивационно обучение“, Сертификат по
Ключова компетенция „Управление на конфликти“ по проект „Посоки“ - 2015 г.
Аз съм млад , комуникативен човек с чувство за организация и адаптация към бързо-променяща се работната среда.Толерантен съм и Мотивиран за работа в екип. Интересувам се от всичко , което се случва в България и по света. До момента не съм работил на подобна позиция , но възможността да работя в млад екип , да се уча и да се развивам и същевременно да информирам хора за случващото се около тях истински ме заинтригува. Затова ще съм ви благодарен ако се свържете с мен и ме поканите на интервю , за да обсъдим по нататъшното ни сътрудничество.


Опит:
1.„Учител по Философия‘‘ ( по заместване ).Юни 2015 г в ЕГ “Йоан Екзарх“ с адес: ул. “Цар Обединител‘‘ № 9 град Враца , Община Враца , Област Враца. Работата ми се състоеше да извършвам Преподавателска дейност по предметите от Философския цикъл за горен курс в училището.
2. „Оператор в Контактен Център“ във фирма - „Мони-С 94“ ул. Искър № 3 вх.Б ет. 1 ап 10 град Враца , Община Враца , Област Враца в период на два месеца - Юли - Август 2017г. Работата ми се състоеше в това да контактувам с клиенти на един от трите мобилни оператора и да ги запознавам с офертите на съответния оператор свързани с домашен телефон , домашен интернет и телевизия.

« Назад