Обяви за работа от bg-rabota.com


Обяви за работа

СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ/БОЛНОГЛЕДАЧИ ЗА ГЕРМАНИЯ

Обява за работа за "Здравеопазване", публикувана на 17.05.2018 , разгледана 1972 пъти


НЕАКТИВНА
Дружеството е директен работодател!
Назначаването Ви на работа НЕ е обвързано с такси и комисионни към нас!
Набираме Социални асистенти – болногледачи на възрастни хора.
Защо да предпочетете работа при нас:

Дружеството ни е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане.Ние спазваме всички изисквания на Европейската нормативна уредба за командировани служители. Предлагаме Ви напълно законна работа с Български Трудов договор в Република Германия, т.е. Вие сте наш служител и ние Ви командироваме при лицето за което ще се грижите. Това се осъществява посредством сключен между нас и клиента договор за предоставяне на услуги за работа в Германия. Легалното Ви пребиваване се осъществява посредством командировъчна заповед.
- Възнаграждение чисто (нетно) до 1500 ЕВРО и ежемесечно навременно изплащане. При всеки асистент е индивидуално и се определя от нивото на немски език което имате (основно, средно, добро, високо), както и тежестта на случая който поемате, но дори и с не толкова добър немски и на по-лека оферта, Вашето възнаграждение няма да е по-малко от 900 ЕВРО, това е минимумът при нас.
- Социално и здравно осигуряване, ВЪРХУ ПЪЛНИЯТ РАЗМЕР на договореното възнаграждение, т.е. ние Ви осигуряваме тук в България, според Вашето немско възнаграждение. Ако например Вашата месечна заплата е 1100 ЕВРО (2152 лева), ние Ви осигуряваме върху пълният размер на тази сума, а не на по малко, което е изключително важно, особено за хората в предпенсионна възраст.
- Бонус заплащане по време на Коледните и Великденски празници
- Допълнителна застраховка “Трудова злополука” за чужбина, която е напълно безплатна за Вас
- “Здравна застраховка” – на стойност 10 000 евро, която е напълно безплатна за Вас
- Осигурен транспорт от България до Германия и обратно, който изцяло се поема от Нас, ние купуваме билетите и организираме Вашето пътуване
- Асистентът живее (предоставена му е собствена стая) и се храни в дома на лицето за което се грижи, т.е. нямате разход за квартира, допълнителни битови сметки и т.н.
- Винаги имаме дежурен и сме на разположение на нашите служители, при възникнал проблем, докато сте в Германия и съдействаме за разрешаването му в най кратки срокове.
Как да кандидатствам?
1) Ако предложението ни представлява интерес за Вас, първо трябва да се свържете на някои от обявените телефони или скайп адреси, за да уточним езиковите Ви познания и да определим нивото на немски език, което имате.
2) Ако немският Ви език покрива минимума като изискване, уговаряме удобен ден и час за Вас и за нас и провеждаме лична среща на място в един от двата ни офиса (в гр.Казанлък или гр.София, където Ви е по-удобно). Създаваме Ви работен профил и Автобиография, за да изберем най-подходящата позиция за Вас, като вземаме предвид и Вашите изисквания и очаквания.

За повече информация относно работата и офертите които получаваме може да се свържете с нас на обявените по-долу координати. всеки делничен ден между 9:00 и 18:00ч.
Адрес гр.София, ул. Цар Асен 15, офис: 2 (в непосредствена близост до Съдебна Палата и бул. Витоша)
тел. гр.София: 0893 390 840; скайп: rabota_germania

Адрес гр. Казанлък, ул. “Христо Ботев” 76A
тел. гр.Казнлък: 0431/90 551; 0898 794 772; 0883 565 696
скайпове: milena.ganeva23 / rabota_germania.pcas или v.boneva24

www.careassistant.eu

Град: Всички

Телефон: 0893 390 840;0431/90 551; 0898 794 772; 0883 565 6

Имейл: betreuungpcas@gmail.com« назад